DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Douwe Egberts Aroma Variaties Mocca koffiebonen

500 g
Douwe Egberts Aroma Variaties Mocca, een intense en volle melange. Op subtiele wijze complex en rijk van smaak met een plezierige nasmaak. Een hoogwaardige melange van zorgvuldig geselecteerde bonen. Langzaam gebrand voor een complexe smaak. • Smaakintensiteit 07 (schaal 01-09) • Geschikt voor volautomaat & halfautomaat (koffiebonen) • Smaaksegment Intens: Intens & Vol • Meest geschikt voor het zetten van: Zwarte koffie, Melkkoffie & Espresso
8. 79
f

Omschrijving

KOFFIEBONEN

Voedingswaarden

  • Soort

Bewaaradvies

Deze bonen zijn speciaal geselecteerd en gebrand om naast de volautomaat, ook het beste resultaat te krijgen (na malen) op een filterapparaat. Omdat bij het branden van koffie etherische oliën naar buiten kunnen treden is het belangrijk uw volautomaat of molen regelmatig te reinigen. Wij adviseren om deze koffiebonen te bewaren op een koele plaats. Bewaar de koffiebonen na opening niet langer dan 3 weken, bij voorkeur in de originele verpakking in een goed afsluitende bus.

Contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS B.V.
Postbus 1753, 1000 BT Amsterdam
0800-0221121

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.