Ga naar de hoofdinhoud

Douwe Egberts Espresso koffiebonen

500 g
Douwe Egberts Espresso, een donker gebrande melange met complexe koffie aroma's en de intense nasmaak van een echte espresso koffie. • Smaakintensiteit 09 (schaal 01-09) • Geschikt voor volautomaat & halfautomaat (koffiebonen) • Smaaksegment Espresso: Krachtig & Sterk • Meest geschikt voor het zetten van: Zwarte koffie, Melkkoffie & Espresso
5. 99
f

Omschrijving

KOFFIEBONEN

Voedingswaarden

  • Soort

Bewaaradvies

Deze bonen zijn speciaal geselecteerd en gebrand om naast de volautomaat, ook het beste resultaat te krijgen (na malen) op een filterapparaat. Omdat bij het branden van koffie etherische oliën naar buiten kunnen treden is het belangrijk uw volautomaat of molen regelmatig te reinigen. Wij adviseren om deze koffiebonen te bewaren op een koele plaats. Bewaar de koffiebonen na opening niet langer dan 3 weken, bij voorkeur in de originele verpakking in een goed afsluitende bus.

Contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS B.V.
Postbus 1753, 1000 BT Amsterdam
0800-0221121

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.