Douwe Egberts Intens Koffiepads familiepak

54 stuks
Een krachtig samenspel van gemalen Arabica- en Robustabonen, die van nature intens van smaak zijn. Door ze donkerder te branden, ontstaat een koffie met een volle en pittige smaak. • Smaaksegment Intens: Krachtig & Vol • Familiepak • Te gebruiken in SENSEO® koffiepadmachines
5. 74
f

Omschrijving

GEMALEN KOFFIE IN PADS

Voedingswaarden

  • Soort

Bereidingswijze

Drink je koffie lekker warm door je koffiekop(pen) even voor te verwarmen met heet water. Kies de juiste padhouder voor 1 of 2 pads en gebruik altijd vers water. Vergeet trouwens ook niet om je koffiemachine regelmatig schoon te maken. UNSPECIFIED

Bewaaradvies

De koffie smaakt het beste 2-3 weken na opening als je de pads koel en droog bewaart in de dichtgevouwen, originele verpakking.

Contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS B.V.
Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'