Ga naar de hoofdinhoud

L'Or Espresso Fortissimo Koffiebonen

500 g
Ontdek de ongeëvenaarde kracht van deze donkere en egaal gebrande Arabica bonen met een hint van de pittige Robusta. Proef het temperamentvolle karakter en laat je verrassen door een aangenaam vleugje tabak en het aroma van cederhout. Biedt iedere liefhebber van stevige espresso een uitzonderlijke koffie-ervaring. • Smaakintensiteit 10 (schaal 01-12) • Geschikt voor volautomaat & halfautomaat (koffiebonen) • Smaaksegment Espresso: Intens & Opwekkend • Meest geschikt voor het zetten van: Zwarte koffie, Melkkoffie & Espresso
7. 49
f

Omschrijving

KOFFIEBONEN

Voedingswaarden

  • Soort

Bewaaradvies

Wij adviseren om deze koffiebonen op een koele plaats te bewaren. Bewaar de koffiebonen na opening niet langer dan 3 weken, bij voorkeur in originele verpakking in een goed afsluitende bus.

Contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS B.V.
Postbus 1753, 1000 BT Amsterdam
0800-0221121

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.