DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Nescafé Oploskoffie wiener melange navulpak

280 g
3. 79
f

Omschrijving

Instantkoffie met magere melkpoeder en cacaopoeder

Ingrediënten

Ingrediënten: LACTOSE, suiker, magere MELKpoeder (18%), instantkoffie (8,6%), plantaardig vet (kokos), cacaopoeder (3%), stabilisatoren (E339, E331), verdikkingsmiddel (E415), zout, aroma. Mogelijk sporen van SOJA.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 1699
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 403
  • Vetten (g) , waarvan 8
    verzadigde vetzuren (g) 7
  • Koolhydraten (g) , waarvan 72
    suikers (g) 72
    Voedingsvezel (g) 3.7
  • Eiwitten (g) 8.8
  • Zout (g) 0.8

Bereidingswijze

1. Schep ca. 3 volle eetlepels in een Wiener Melange kop. 2. Schenk er een scheutje koud water bij en blijf roeren tot er een romige, gladde vloeistof ontstaat. 3. Schenk er ca. 125 ml water bij dat net van de kook af is. 4. Even roeren en je heerlijke Family Wiener Melange is klaar. Naar eigen smaak kan eventueel suiker worden toegevoegd.

Bewaaradvies

Voor optimale kwaliteit adviseren wij het product binnen 3 maanden na openen te gebruiken. Sluit de zak af met de handige sticker, of bewaar de Family Wiener Melange in de originele verpakking in een afgesloten blik.

Contactgegevens

Nestlé Nederland
Postbus 134, 1180 AC Amstelveen

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.