Ella's Kitchen Fruitsmoothies red

90 g
1. 02
f

Omschrijving

Fruit smoothie

Ingrediënten

Ingrediënten:  39% appel, 32% bananen, 20% aarbeien, 5% watermeloensap, 4% frambozen, <1% citroensapconcentraat. * = biologisch

Voedingswaarden

 • Soort 100 GRM
 • Energie Kilojoules (kJ) 250
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 59
 • Vetten (g) , waarvan 0.5
  verzadigde vetzuren (g) 0.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 12.5
  suikers (g) 11.2
  Voedingsvezel (g) 2.1
 • Eiwitten (g) 0.7
 • Zout (g) 0.03

Gebruiksadvies

Bewaar mij koel en donker. Na opening kun je me 48 uur in de koelkast bewaren. Je kunt me invriezen. Waarschuwing: mijn dop is een verstikkingsgevaar voor kinderen jonger dan 36 maanden. Hou mij alsjeblieft uit hun bereik. Als ik beschadigd ben, of opgeblazen met lucht, geen mijn inhoud dan niet aan je kind, maar neem contact met ons op. Volg altijd de gebruiksaanwijzing.

Bereidingswijze

Schudden, knijpen + mij opslurpen!

Bewaaradvies

Bewaar mij koel en donker. Na opening kun je me 48 uur in de koelkast bewaren. Je kunt me invriezen.Waarschuwing: mijn dop is een verstikkingsgevaar voor kinderen jonger dan 36 maanden. Hou mij alsjeblieft uit hun bereik. Als ik beschadigd ben, of opgeblazen met lucht, geen mijn inhoud dan niet aan je kind, maar neem contact met ons op. Volg altijd de gebruiksaanwijzing.

Contactgegevens

Ella's Kitchen
RG9 4QG, GB

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'