Always Maandverband ultra normal met vleugels giga pack

38 stuks
Tot 100% bescherming tegen lekjes. Om het even wat de dag voor jou in petto heeft, met Always Ultra maandverband ben je beschermd. Always Ultra Normal Maandverbanden bieden je de vertrouwde bescherming van Always, met wel 100% bescherming tegen lekjes. Always Ultra heeft een vocht absorberende gel en gel lekt niet. Dit komt doordat de gel het vocht vasthoudt om lekjes te voorkomen. Het bevat ook een geur neutraliserende technologie die geurtjes opsluit en ze niet camoufleert. Always Ultra maandverbanden zijn 3mm dun, maar toch bieden ze tot 100% bescherming voor een ongelooflijk comfortabel gevoel. - Met een vocht absorberende gel en gel lekt niet - Katoen* aanvoelend toplaagje voor een super zacht gevoel op de huid. (* dit product bevat geen katoen) - Anti-lekjes bescherming houdt het vocht onder controle. - De geur neutraliserende technologie sluit geurtjes op, en camoufleert ze niet alleen. - Dermatologisch getest. Zacht voor de huid. - Met vleugels om het maandverband op zijn plaats te houden.
6. 07
f

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'