Prevalin Tabletten hooikoorts

7 stuks
Prevalin Allerstop bij hooikoorts en vergelijkbare allergische reacties. Voor de verlichting van neus- en oogklachten door seizoensgebonden en niet-seizoengebonden allergische ontsteking van het neusslijmvlies. Ook voor de verlichting van aanhoudende huiduitslag gepaard gaand met jeuk en bultjes. Advies Wij adviseren u voordat u een zelfzorgmedicijn aanschaft en gebruikt altijd goed geïnformeerd te zijn over het medicijn en de eventuele bijwerkingen. De informatie op onze site vervangt nooit het individueel advies van een apotheker, arts of drogist. Voor al uw vragen over uw gezondheid en geneesmiddelen verwijzen wij u door naar thuisarts.nl. Hier vindt u betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte. Instructies voor gebruik Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: per dag 1 tablet. Kinderen tussen 6 en 12 jaar: twee maal per dag ½ tablet. Let op Gebruik dit geneesmiddel niet bij overgevoeligheid voor cetirizinedihydrochloride of een ander bestanddeel, bij overgevoeligheid voor hydroxyzine of piperazinederivaten of in geval van een ernstige stoornis in de werking van de nieren. Samenstelling Bevat per tablet 10 mg cetirizinedihydrochloride, lactosemonohydraat, microkristallijne cellulose, colloïdaal siliciumdioxide, magnesiumstearaat, titaniumdioxide (E171), hypromellose (E464) en macrogol. Bijsluiter Wij verwijzen u voor de bijwerkingen van het medicijn door naar de bijsluiter Download hier de bijsluiter Voor de volledige consumenten-informatie van een zelfzorgmedicijn, verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant, zoals goedgekeurd door het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de juistheid en inhoud van deze bijsluiter. Het tonen van de bijsluiter is een verwijzing. We raden u altijd aan om eerst de verpakking en de bijsluiter te lezen alvorens het product te gebruiken. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice. Maximaal Voor de verkoop van geneesmiddelen online geldt een maximum van 3 stuks per bestelling.
4. 69
f

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'