Gillette Scheermesjes fusion power

4 stuks
Het comfort van 5 mesjes. De precisie van 1. Fusion Power scheermesjes hebben een scheeroppervlakte van 5 mesjes voor meer comfort en verminderd gevoel van scheerirritatie dan Mach3. Het Fusion Precisie Trimmer mesje op de achterkant van het scheermesje is perfect voor lastig bereikbare plekjes zoals bakkebaarden, onder de neus en langs baard of snor. - Elk Fusion scheermesje heeft een scheeroppervlakte van 5 mesjes + 1 Precisie Trimmer mesje aan de achterkant. - 5-mesjestechnologie: De 5 mesjes zijn dichter bij elkaar geplaatst dan bij Gillette Mach3 om teveel druk op de huid te helpen verminderen. Deze geavanceerde Gillette Fusion 5-voudige scheertechnologie zorgt voor een gladdere, comfortabelere scheerervaring in vergelijking met de mesjes van Gillette Mach3. En hoe beter het scheren, hoe beter je huid aanvoelt en eruit ziet. - Verbeterde Lubrastrip Indicator: De Lubrastrip is een dunne strip aan de bovenkant van je scheermesje. De strip geeft gedurende het scheren gladmakende ingrediënten af zodat het mesje goed over de huid kan glijden. Na verloop van tijd wordt de strip wit om aan te geven dat de scheerkwaliteit niet meer optimaal is en het mesje dus aan vervanging toe is. - Microribbel Comfort Guard: De flexibele Comfort Guard is voorzien van 5 Microribbels die de contouren van jouw gezicht volgen voor comfortabel glad scheren. - Micropulsen: De kalmerende, door een batterij aangedreven, micropulsen van de Gillette Fusion Power helpen wrijving te voorkomen en verhogen het glij vermogen van het scheersysteem zodat je de mesjes nauwelijks voelt (T.o.v. Fusion). - Precisie trimmer: Trim precies lastige plaatsen, zoals bakkebaarden, onder de neus en rondom styling van gezichtsbeharing. - Minder druk (per mes), Meer Comfort (Vs. Mach3). - Alle Fusion scheermesjes passen op alle Fusion scheersystemen (met en zonder FlexBall technologie).
23. 99
f

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'