Beneful Hondenbrokken volwassen 7+

1,5 kg
4. 15
f

Omschrijving

Volledig diervoerder voor senior honden ouder dan 7 jaar

Ingrediënten

Granen (volkoren 53%), vlees en dierlijke bijproducten (15%*), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, glycerol, mineralen, propyleenglycol, groenten (gekleurde driehoekige en schijfvormige brokjes: 0,5%** gedehydreerde groenten (0,25% erwten en 0,25% wortelen)), *gelijkwaardig aan 30% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met minimaal 4% kip., **gelijkwaardig aan 4% gerehydreerde groenten; product: 0,2% gedehydreerde groenten, gelijkwaardig aan 1,3% gerehydrateerde groenten).

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Dagelijks voedingshoeveelheden: Gewicht van de hond 1 - 5 kg Dagelijkse voeding (g/dag) 40 - 115 g Gewicht van de hond 5 - 10 kg Dagelijkse voeding (g/dag) 115 - 180 g Gewicht van de hond 10 - 25 kg Dagelijkse voeding (g/dag) 180 - 330 g Gewicht van de hond 25 - 45 kg Dagelijkse voeding (g/dag) 330 - 490 g Gewicht van de hond 45 - 70 kg; Dagelijkse voeding (g/dag) 490 - 660 g Voedingsadvies: Een 250ml glas bevat ongeveer 100g Beneful Gelukkig Volwassen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid dient te worden aangepast in overeenstemming met de weersomstandigheden, de mate van activiteit en fysieke conditie van jouw hond. Individuele behoeften verschillen en de voeding dient, indien nodig, hierop te worden aangepast om jouw hond op een gezond lichaamsgewicht te helpen houden. Wijzigingen in het voedingspatroon van jouw hond dienen geleidelijk te worden doorgevoerd om mogelijke spijsverteringsproblemen te vermijden. Vervang huidige voeding met Beneful Gelukkig Volwassen door geleidelijk de hoeveelheid oude voeding te verminderen, over een periode van 10 dagen. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is. Deze zak is geen speelgoed. Houd de zak buiten het bereik van kinderen en huisdieren om risico op verstikking te voorkomen. Deze verpakking moet ongeopend verkocht worden. Eenmaal geopend raden we aan de verpakking te hersluiten om het in goede staat te bewaren.

Bewaaradvies

Bewaar diervoeding op een koele en droge plek. Ten minste houdbaar tot, registratienummer en partijcodering: zie bovenkant van de achterzijde verpakking.

Contactgegevens

Nestlé Purina PetCare Nederland
Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'