Bonzo Megabone

200 g
1. 39
f

Omschrijving

Kauwsnack met heerlijke vleesvulling.

Ingrediënten

Granen, glycerol, vlees en dierlijke bijproducten (8%)*, mineralen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, sorbitol, suiker, groenten, *Gelijk aan 26% gerehydrateerd, met min. 26% vlees en min. 4% rund.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Bonzo Megabone is een aanvullend dierenvoeder voor volwassen honden. Gelieve de hoofdmaaltijd dienovereenkomstig aanpassen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer u uw hond een Megabone geeft. Niet geschikt voor senior honden. Wekelijkse hoeveelheid: Als uw hond 7 kg weegt, geef dan maximaal 1 Megabone per week, honden van 15 kg 2 megabones per week en honden van 30 kg 4 Megabones per week.

Bewaaradvies

Dit product dient koel en droog bewaard te worden.

ContactgegevensDisclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'