Cesar Hondenvoer maaltijdzakjes in gelei

400 g
Momenteel niet beschikbaar

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen honden.

Ingrediënten

Met kip en worteltjes: vlees en dierlijke bijproducten (45%, waarvan 4% kip), groenten (waarvan 4% worteltjes), mineralen, plantaardige bijproducten., Met rund & groenten: vlees en dierlijke bijproducten (45%, waarvan 4% rund), groenten (waarvan 4% mix van erwtjes en worteltjes), mineralen, plantaardige bijproducten.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Voedingsadvies: Het is aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen aan de mate van activiteit, het ras en de leeftijd van uw hond. Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt. Hoe uw hond te voeden? Bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Opdienen op kamertemperatuur, resterend voedsel kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden. Dagelijks aanbevolen hoeveelheden: 24h Hond 5 kg: 2 maaltijdzakjes + 40 g droge brokjes of 4 maaltijdzakjes = 320 kcal Hond 7 kg: 2 maaltijdzakjes + 65 g droge brokjes of 5 maaltijdzakjes = 410 kcal Hond 10 kg: 2 maaltijdzakjes + 100 g droge brokjes of 6½ maaltijdzakjes = 535 kcal Het is aanbevolen om een mix van droge en natte voeding te geven. Bakje 100 g = 84 kcal.

Bewaaradvies

Houdbaarheidsdatum: zie zijde.

Contactgegevens

Mars Nederland B.V.
Postbus 81 5460 AB Veghel

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'