Felix Gevogelte selectie in saus 12 stuks

1,2 kg
3. 74
f

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen katten

Ingrediënten

Met eend en lam: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan eend 4%, lam 4%), granen, mineralen, suiker., Met kalkoen en lever: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalkoen 4%, lever 4%), granen, mineralen, suiker., Met kip en niertjes: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%, niertjes 4%), granen, mineralen, suiker., Met konijn en gevogelte: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan konijn 4%, gevogelte 4%), granen, mineralen, suiker.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Voedingsadvies: Voor een gemiddelde volwassen kat (4kg) ook geschikt voor gesteriliseerde katten 3-4 portiezakjes per dag In ten minste 2 aparte maaltijden Serveer op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. De gemiddelde hoeveelheden voor volwassen katten zijn gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Individuele behoeften variëren en de voeding moet indien nodig aangepast worden om het gezonde gewicht van je kat te behouden.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot: zie achterkant verpakking of onderkant portiezakje. Bewaar diervoeding op een koele en droge plaats.

Contactgegevens

Nestlé Belgilux NV
Rue de Birminghamstraat 221 B-1070 Brussel

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'