DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
productproduct

Felix Kattenvoer sensations seaside

1 kg
Momenteel niet beschikbaar

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen katten

Ingrediënten

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, vis en visbijproducten (1,6%**), mineralen, groenten (0,6%***), gist, **gelijkwaardig aan 4% vis en visbijproducten, met min. 4% zalm in de visvormige brokjes, gelijkwaardig aan 3% zalm in het product., ***gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerde groenten in de bloemvormige en platte, ronde brokjes, met 0,15% gelijkwaardig aan 1% groenten in het product.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Makkelijk te openen en hersluitbaar! Dagelijks voedingsadvies: Het product kan afzonderlijk worden gegeven of in combinatie met Felix natte portiezakjes: Lichaamsgewicht kat: 4 kg, 65 g brokken of 1 Felix zakje* + 45 g brokken. *ongeacht welk "Felix As Good as it Looks" Volwassen 100g portiezakje. Het assortiment kan verschillen naargelang het land. Voedingsadvies: De hoeveelheden zijn gemiddelden gebaseerd op de behoeften van matig actieve, volwassen katten bij normale omgevingstemperaturen. Individuele behoeften verschillen echter en de voeding dient hierop te worden aangepast om de kat op een slank, gezond lichaamsgewicht te houden. Zorg er voor dat er altijd vers, schoon drinkwater klaar staat. Voldoende waterconsumptie is een noodzakelijk onderdeel van een dagelijkse gezonde voeding. Deze verpakking is geen speelgoed. Houd de zak buiten het bereik van kinderen en huisdieren om de kans op verstikking te voorkomen.

Bewaaradvies

Bewaar diervoeding op een koele en droge plaats. Ten minste houdbaar tot, partijcodering en registratienummer: zie code op de onderkant van de verpakking.

Contactgegevens

Nestlé Purina PetCare Nederland
Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.