Felix Party mix picnic mix

60 g
1. 15
f

Omschrijving

Aanvullend diervoeder voor volwassen katten

Ingrediënten

Vlees en dierlijke bijproducten (35%)*, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suiker, gist, vis en vis-bijproducten, melk en melk-bijproducten (0,3% kaaspoeder)**, (*gelijk aan 50% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 26% vlees, min. 1% kip en min. 1% kalkoen)., (**gelijk aan min. 1% gerehydrateerde kaas).

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Voedingsadvies: Dagelijkse voedingshoeveelheid: Geef volwassen katten (4 kg) tot 15 gram of ongeveer 40 stukjes per dag. Gelieve de hoofdmaaltijd dienovereenkomstig aan te passen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer u uw kat de snack geeft.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking. Bewaar diervoeder op een koele en droge plaats.

Contactgegevens

Nestlé Purina PetCare Nederland
Antwoordnummer 1199 1180 VD AMSTELVEEN

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'