Felix Party mix seaside

60 g
1. 19
f

Omschrijving

Aanvullend diervoeder voor volwassen katten

Ingrediënten

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (2%)*, mineralen, suiker, gist, (* gelijkwaardig aan 3,5% gerehydrateerde vis en visbijproducten, met 0,5% zalm, 0,5% koolvis en 0,5% forel).

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Voedingsadvies: Maximale dagelijkse voedingshoeveelheden: Geef volwassen katten (4 kg) tot 13 gram of ongeveer 35 stukjes per dag. Voor de gezondheid van jouw kat, respecteer de maximale dagelijkse hoeveelheden en pas de hoofdmaaltijd hierop aan. Zorg dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer u uw kat de snack geeft.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot: zie codering op de onderzijde van de verpakking. Bewaar diervoeder op een koele en droge plaats.

Contactgegevens

Nestlé Purina PetCare Nederland
Antwoordnummer 1199 1180 VD AMSTELVEEN

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'