Felix Visselectie in gelei vis 12 stuks

1,2 kg
3. 68
f

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen katten

Ingrediënten

Met zalm en forel: vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten (zalm 4%, forel 4%), mineralen, suiker., Met tonijn en kabeljauw: vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten (tonijn 4%, kabeljauw 4%), mineralen, suiker., Met koolvis en sardine: vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten (koolvis 4%, sardine 4%), mineralen, suiker., Met garnaal en schol: vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten (schol 4%), schaal- en weekdieren (garnaal 4%), mineralen, suiker.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Voedingsadvies: Voor een gemiddelde volwassen kat (4kg) 4 portiezakjes per dag in ten minste 2 aparte maaltijden. Serveer op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. De gemiddelde hoeveelheden voor volwassen katten zijn gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Individuele behoeften variëren en de voeding moet indien nodig aangepast worden om het gezonde gewicht van je kat te behouden.

Bewaaradvies

Bewaar diervoeding op een koele en droge plaats. Ten minste houdbaar tot: zie achterkant verpakking of onderkant portiezakje.

Contactgegevens

Nestlé Belgilux NV
Birminghamstraat 221 B-1070 Brussel

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'