Sheba Délices du jour gevogelte in saus 6 stuks

300 g
2. 59
f

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen katten.

Ingrediënten

Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% kip), granen, mineralen, suikers., Met gevogelte: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% gevogelte), granen, mineralen, suikers., Met kalkoen: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% kalkoen), granen, mineralen, suikers.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

24h Dagelijks aanbevolen hoeveelheden Katten van 3 kg: Alleen Maaltijdzakjes 4; Maaltijdzakje + Droge Brokjes 3 + 15 g Katten van 4 kg: Alleen Maaltijdzakjes 5; Maaltijdzakje + Droge Brokjes 4 + 15 g Katten van 5 kg: Alleen Maaltijdzakjes 6; Maaltijdzakje + Droge Brokjes 4 + 20 g Het is aanbevolen om een mix van SHEBA® natte en droge voeding te geven. Bakje 50 g = 40 kcal. Voedingsadvies: Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt en pas de hoeveelheden aan de behoefte van uw kat aan. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. Hoe uw kat te voeden? Bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg voor vers drinkwater, opdienen op kamertemperatuur en zet resterend voedsel maximaal 2 dagen in de koelkast.

Bewaaradvies

Houdbaarheidsdatum: zie zijde.

Contactgegevens

Mars Nederland BV
Postbus 81 5460 AB Veghel

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'