DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
1+1 GRATIS

Sheba Délices du jour vis in saus 6 stuks

300 g

Geldig van dinsdag 26 maart t/m maandag 1 april - uitzonderingen zijn mogelijk.

3. 39
f

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen katten.

Ingrediënten

Met zalm: vlees en dierlijke bijproducten (40%), vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), granen, mineralen, suikers., Met tonijn: vlees en dierlijke bijproducten (40%), vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn), granen, mineralen, suikers., Met kabeljauw: vlees en dierlijke bijproducten (40%), vis- en bijproducten (waarvan 4% kabeljauw), granen, mineralen, suikers.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

24h Dagelijks aanbevolen hoeveelheden Katten van 3 kg: Alleen Maaltijdzakjes 4; Maaltijdzakje + Droge Brokjes 3 + 15 g Katten van 4 kg: Alleen Maaltijdzakjes 5; Maaltijdzakje + Droge Brokjes 4 + 15 g Katten van 5 kg: Alleen Maaltijdzakjes 6; Maaltijdzakje + Droge Brokjes 4 + 20 g Het is aanbevolen om een mix van SHEBA® natte en droge voeding te geven. Bakje 50 g = 40 kcal. Voedingsadvies: Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt en pas de hoeveelheden aan de behoefte van uw kat aan. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. Hoe uw kat te voeden? Bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg voor vers drinkwater, opdienen op kamertemperatuur en zet resterend voedsel maximaal 2 dagen in de koelkast.

Bewaaradvies

Houdbaarheidsdatum: zie zijde.

Contactgegevens

Mars Nederland BV
Postbus 81 5460 AB Veghel

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.