4 voor 1.99

Sheba Kattenvoer paté kip

85 g
Deze aanbieding is geldig van zondag 20 juni tot en met zaterdag 26 juni 2021
0. 59
f

Omschrijving

Volledig nat diervoeder voor volwassen katten.

Ingrediënten

Vlees en dierlijke bijproducten (65%, waarvan 92% natuurlijk*, waarvan 4% kip), mineralen, suikers, *natuurlijke ingrediënten.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Voedingsadvies: Een kat van 3 kg heeft 1½ kuipjes en 15 g droog diervoeder per dag nodig, een kat van 4 kg heeft 2 kuipjes en 15 g droog diervoeder per dag nodig, een kat van 5 kg 2 kuipjes en 25 g droog diervoeder per dag nodig. Het is aanbevolen om een mix van Sheba natvoeder en droogvoeder te geven. Voor meer informatie: bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

Bewaaradvies

Op kamertemperatuur opdienen. Na opening 2 dagen houdbaar in de koelkast. Ten minste houdbaar tot, lotnummer, fabrieksidentificatienummer: zie deksellipje of zijkant kuipje.

Contactgegevens

Mars Nederland B.V.
Postbus 81 5460 AB Veghel

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'