Whiskas Kattenvoer kip 7+ jaar

950 g
3. 77
f

Omschrijving

VOLLEDIG DIERVOEDER VOOR SENIOR KATTEN VAN 7 JAAR EN OUDER.

Ingrediënten

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip in de lichtbruine brokken), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken)

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

24h Dagelijks aanbevolen hoeveelheden: Kat van 3 kg; Alleen droge voeding 45 g; Droge Brokjes 15 g + Maaltijdzakje* 1.5; Kat van 4 kg; Alleen droge voeding 55 g; Droge Brokjes 15 g + Maaltijdzakje* 2; Kat van 5 kg; Alleen droge voeding 65 g; Droge Brokjes 20 g + Maaltijdzakje* 2. Het is aanbevolen om een mix van WHISKAS® droge en natte voeding te geven. *100g. Bakje 100 g = 375 kcal. Voedingsadvies: Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt en pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw kat aan. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. Meer informatie? Bezoek de website of neem contact op met de consumentenservice. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Om verstikking te voorkomen, gelieve de verpakking altijd buiten het bereik van baby's, kleine kinderen en huisdieren te houden.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren in gesloten verpakking. Houdbaarheidsdatum: zie achterzijde verpakking.

Contactgegevens

Mars Nederland BV
Postbus 81 5460 AB Veghel

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'