DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Faja Lobi Roti masala trafasie

360 g
2. 89
f

Omschrijving

Roti Masala Trafasie

Ingrediënten

Ingrediënten: Water, suiker, kruiden en specerijen, zout, karamel, raapzaadolie, stabilisator E451, conserveermiddelen: E202, E211

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 631
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 149
  • Vetten (g) , waarvan 0.3
    verzadigde vetzuren (g) 0.13
  • Koolhydraten (g) , waarvan 34.5
    suikers (g) 14
    Voedingsvezel (g) 1.8
  • Eiwitten (g) 1.1
  • Zout (g) 6.2

Bereidingswijze

Toevoegen: 400 g Kotomisi Basmati; ½ pot (180 g) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie; 1 tl gemberpoeder; 1 tl Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder); 1 mandarijn; 1 el honing; 8 stuks kipkarbonade. Bereidingswijze: 1) Meng ½ pot (180 g) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie met de gember, Chinese vijfkruidenpoeder, mandarijn (uitgeperst) en verdeel de marinade over het vlees. 2) Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren. 3) Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover en grill het 20-25 minuten in de oven op 200 graden. 4) Haal het de laatste 5 minuten uit de oven, bestrijk de karbonade met 2 eetlepels honing; zet het terug in de oven en grill het 5 minuten verder.

Bewaaradvies

Op een koele en donkere plaats bewaren. Na openen 2 maanden houdbaar in goed afgesloten pot in de koelkast.

Contactgegevens

Faja Lobi Food B.V.
Postbus 129, 6930 AC Westervoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.