DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Nissin Soba noodles Chili

92 g
2. 44
f

Omschrijving

INSTANT TARWENOEDELS MET CHILI-KRUIDENSAUS.

Ingrediënten

Ingrediënten: Noedels 71,7% [TARWEMEEL, palmolie, zout, smaakversterker (E621), zuurteregelaars (natriumcarbonaat, citroenzuur), stabilisator (E451), antioxidant (E306)], Kruidensaus 20,7% [suiker, water, dextrose, koolzaadolie, smaakversterkers (E621, E635), azijn, sojasaus (water, SOJABONEN, zout, TARWE), melasse, kleurstof (E150c), zout, specerijen, gehydrolyseerd maïseiwit, tomaatpoeder, aroma's, zuurteregelaar (citroenzuur), chilipoeder (0,5% in kruidensaus)], kool, rode paprika. Kan sporen van SELDERIJ, SCHAALDIEREN, VIS, MELK, WEEKDIEREN, MOSTERD en SESAM bevatten.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

1 Verwijder de deksel, de folie en het zakje. Vul de beker met kokend water tot de streep aan de binnenzijde. 2 Sluit het deksel en laat 3 minuten staan. 3 Giet voorzichtig het water af door de openingen in het deksel. Let op: Bekijk alstublieft ook de tekening op de folie. 4 Voeg de inhoud van het zakje toe en roer goed door. Klaar!

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot einde: zie bodem.

Contactgegevens

Nissin Foods Kft.
Momofuku u. 4., HU-6000 Kecskemét
www.nissin-foods.eu

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.