DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Nissin Soba noodles teriyaki

110 g
1. 34
f

Omschrijving

GEBAKKEN TARWENOEDELS IN JAPANSE STIJL, TERIYAKISMAAK.

Ingrediënten

Noedels 81,5% [TARWEMEEL, palmolie, zout, meelverbeteraars (E500, E451), stabilisator E501, verdikkingsmiddel E412, antioxidant E306], kruidensaus 17,8% [SOJASAUS (water, SOJABONEN, zout, TARWE), suiker, koolzaadolie, dextrose, smaakversterkers (E621, E635), gehydrolyseerd plantaardig eiwit, zout, specerijen, aroma's (SELDERIJ), kleurstof: karamel, kippenvleespoeder, gemodificeerd zetmeel], lente-ui

Voedingswaarden

  • Soort per 100g
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

1. Breng 250 ml water aan de kook in een pan. Breek de noedels voor de ideale lengte. 2. Kook de noedels en groenten 2 tot 3 minuten in het water totdat het water bijna is verdampt. 3. Voeg de saus toe aan de noedels, roer goed door en bak de noedels totdat het water volledig is verdampt. 4. Direct serveren. Eet smakelijk!

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking.

Contactgegevens

Nissin Foods GmbH
Berner Str. 119 D-60437 Frankfurt am Main
www.nissin-foods.de

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.