Honig Vermicellisoep

96 g
1. 18
f

Omschrijving

SOEP IN DROGE VORM

Ingrediënten

Ingrediënten (na bereiding met water):, Bouillon (SOJA), vermicelli 6% (TARWEMEEL, KIPPENEI-eiwit), groenten (tomaat, wortel, prei 0,3%), zout, palmvet, glucosestroop, smaakversterker (E621), kruiden (peterselie, lavas, SELDERIJZAAD, nootmuskaat), specerijen (kurkuma, peper, foelie)

Voedingswaarden

  • Soort per 100ml
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

06 pers Zelf toevoegen 150 g rundersoepballetjes 125 g wortel 3 grote lente-uitjes 1500 ml water Variatietip Voeg na 10 min. koken 2 losgeklopte eieren toe aan de soep en laat nog 2 min. doorkoken. Garneer de soep met 2 eetl. peterselie! Algemene bereidingswijze 1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2 Voeg, zodra de soep kookt, de rundersoepballetjes, de in plakjes gesneden wortel en fijngesneden lente-uitjes toe. 3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal sluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken.

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057 1000 VA Amsterdam

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'