DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Jan Pannenkoeken familiepak 12 stuks

810 g
3. 79
f

Omschrijving

Familiepak naturel pannenkoeken

Ingrediënten

Magere MELK, TARWEBLOEM, VRIJE-UITLOOPEI, boekweitmeel, raapzaadolie, suiker, boterolie (MELK), ROGGEBLOEM, aroma's, azijn, zout, conserveermiddel (E202)

Voedingswaarden

 • Soort per 100g
 • Energie Kilojoules (kJ) 850
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 205
 • Vetten (g) , waarvan 6.4
  verzadigde vetzuren (g) 1.5
 • Koolhydraten (g) , waarvan 28.4
  suikers (g) 6.4
  Voedingsvezel (g) 1
 • Eiwitten (g) 7.5
 • Zout (g) 0.68

Bereidingswijze

[ "Of in de magnetron: per stuk 40 sec. op 800 W.", "Geen pan bij de hand? Dan in de oven: Maak 2 stapels van 6 pannenkoeken en verpak elke stapel in aluminiumfolie. Verwarm de pannenkoeken gedurende 12 minuten op een bakplaat in een voorverwarmde oven van 180°C.", "Jan is het lekkerste uit de pan. Haal voor het afbakken de pannenkoeken uit de verpakking. Leg de pannenkoek in de pan af en toe flippen en smullen maar!" ]

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren (max. 7°C). Na openen kun je de pannenkoeken nog gedurende 2 dagen in je koelkast bewaren. Invriezen mag ook, na ontdooiing wel direct consumeren.

Contactgegevens

JAN pannenkoeken
Postbus 1001 3360 BA Sliedrecht
www.janpannenkoeken.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.