DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Jan Poffertjes familiezak 75 stuks

620 g
4. 17
f

Omschrijving

Poffertjes

Ingrediënten

Ingrediënten: 25,5% TARWEBLOEM, 20,5% VRIJE-UITLOOPEI, water, raapzaadolie, 7,5% magere MELK, boekweitmeel, weipoeder (MELK), suiker, ROGGEBLOEM, aroma's (MELK), azijn, rijsmiddel (E500), zout, conserveermiddel (E202).

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 1245
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 300
  • Vetten (g) , waarvan 17.6
    verzadigde vetzuren (g) 1.9
  • Koolhydraten (g) , waarvan 28.4
    suikers (g) 6.6
    Voedingsvezel (g) 1.0
  • Eiwitten (g) 6.4
  • Zout (g) 0.74

Gebruiksadvies

Na opwarmen de poffertjes niet opnieuw opwarmen. Opwarmingsinstructies zijn bedoeld als advies, instellingen van magnetrons, airfryers en ovens kunnen variëren.

Bereidingswijze

[ "Voor het beste resultaat bak je de Jan poffertjes in de oven of airfryer. Haal de poffertjes uit de verpakking . Oven: 5 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden bakken, poffertjes verspreid op bakpapier op het rooster.", "Airfryer: 3 minuten in een voorverwarmde airfryer van 180 graden.", "Heb je echt veel haast of je wil maar een kleine portie, dan kun je ze in de magnetron opwarmen: 6 poffertjes 40 sec bij 800 Watt." ]

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren (max. 7°C). Na openen kun je de poffertjes nog gedurende 2 dagen in je koelkast bewaren (max. 7°C). Invriezen mag ook (houdbaarheid 3 maanden na aankoop), na ontdooiing wel direct consumeren.

Contactgegevens

JAN
Antwoordnummer 1623 3400 VB IJsselstein
www.jan.eu

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.