Pie Factor Hartige taart runderstoof met ui

250 g
2. 99
f

Omschrijving

Hartige Taart Pie Runderstoof met Ui

Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEBLOEM, 24% ui, 18% rundvleesproduct (17% gekookt rundvlees, water, zout, gemodificeerd aardappelzetmeel, aardappelzetmeel, gistextract, glucosestroop, natuurlijk aroma), plantaardige oliën (raap, palm-, kokos-, zonnebloem-), 6% tomaat boterolie, (MELK), SCHARRELEI, suiker zout , witte wijnazijn, knoflook,GERSTEMOUTPOEDER, gemodificeerd maiszetmeel, appelsapconcentraat, druivensapconcentraat, bakkersgist, kruiden, appelextract, verdikkingsmiddel: E464, gistextract, tomatenpuree, azijn, SOJABONEN, TARWE, specerijen, maltodextrine, rundvleesextract, SELDERIJ aardappelzetmeel, plantenextract natuurlijke aroma's. * Dit product wordt gemaakt in een fabriek waar ook noten en pinda's worden verwerk.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 1048
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 251
  • Vetten (g) , waarvan 14.7
    verzadigde vetzuren (g) 5.6
    enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 6.4
    meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 2.5
  • Koolhydraten (g) , waarvan 21.6
    suikers (g) 3.7
    Voedingsvezel (g) 1.5
  • Eiwitten (g) 7.3
  • Zout (g) 1.1

Bereidingswijze

Bereiden: Oven: 18 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. (Bevroren 40 minuten). Airfryer: 15 minuten in een voorverwarmde airfryer op 170 graden. ( Bevroren 30 minuten).

Bewaaradvies

Tenminste houdbaar tot: zie bovenzijde, mits gekoeld bewaard (max 7°C). Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 1 maand consumeren.

Contactgegevens

Royal Smilde
Postbus 200, 8440 AE Heerenveen
www.thepiefactory.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'