Tante Fanny Verse pizzadeeg met tomatensaus 600 g
4. 40
per 1 KG
2. 64
Omschrijving
Vers pizzadeeg met potje tomatensaus
Ingrediënten
Vers pizzadeeg: TARWEbloem, water, zonnebloemolie, TARWEzetmeel, 1,2 % olijfolie, rijsmiddelen: difosfaten, natriumcarbonaten, ethylalcohol, zout, emulgator: mono-en diglyceriden van vetzuren, voedingszuur: citroenzuur, gist, antioxidant: ascorbinezuur., Tomatensaus: tomatenpuree, water, ui, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, zout, zonnebloemolie, voedingszuur: citroenzuur, kruiden (basilicum, oregano).
Allergie informatie
Bevat Tarwe Vrij van Lactose
Voedingswaarden
Voedingswaarde per per 100g
Energie Kilojoules (kJ) 828
Energie Kilocalorieën (kcal) 196
Vetten (g), waarvan 3.7
verzadigde vetzuren (g) 0.8
Koolhydraten (g), waarvan 33
suikers (g) 3.4
Voedingsvezel (g) 1.8
Eiwitten (g) 6.3
Zout (g) 1.9
Verplichte vermeldingen
Het ventiel op de verpakking is aangebracht i.v.m. de natuurlijke gistwerking in het deeg.
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren bij + 2 °C tot + 7 °C. Na het openen direct verwerken. Ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Niet geschikt om in te vriezen.
Bereidingswijze
Tante Fanny bereidingswijze: 1 Oven voorverwarmen: elektrische oven 220° C, heteluchtoven 200° C. 2 Het pizzadeeg uit de koelkast halen en afrollen. Met het bakpapier op de bakplaat leggen. 3 Nu is uw creativiteit gewenst: Bereiden van pizza/pizzastukken: Tomatensaus op het pizzadeeg verdelen met de bolle kant van een lepel. Naar smaak beleggen met verse ingrediënten, zoals ham, salami, spek, olijven, ui, paprika, champignons, peperoni, tonijn of geraspte kaas... Baktijd: ca. 15 - 20 min. op 220° C in het midden van de oven. De baktijd kan variëren per type oven en keuze van beleg. Bereiding Mini-Calzone (gevulde pizza): 1 Oven voorverwarmen op 220° C. 2 Deeg direct op het bakplaat afrollen, met een steker ca. 12 cm grote rondjes uitsteken. 3 Op de ene helft van de pizzacirkel tomatensaus verdelen en daarna naar eigen smaak beleggen. 4 De deegrand met water bestrijken, daarna samenvouwen, zodat er halvemaanvormige envelopjes ontstaan. 5 Deze bestrijken met olijfolie en onderin in de oven ca. 8 minuten laten bakken. Baktijd: pizza ca. 15 - 20 min op 220° C. Tip: met het overgebleven deeg kunnen heerlijke pizzastengels met sesam of zeezout gemaakt worden. Lekker bij salade of soep.
Meer informatie
Afzender en adres
Tante Fanny Frischteig GmbH Parkstraβe 24 4311 Schwertberg www.tantefanny.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
DekaMarkt maakt gebruik van cookies
Om de website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.

Door op 'ik ga akkoord' te klikken, plaatsen wij de volgende cookies:

  • Functionele cookies: Deze zorgen ervoor dat de website beter functioneert.
  • Analytische cookies: Wij gebruiken analytische cookies om algemene statistieken vast te leggen zoals bezoekersaantallen. Dit is in geen geval herleidbaar tot een persoon.
  • Tracking cookies: Wij gebruiken tracking cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. Hiermee kunnen persoonsgegevens verwerkt worden.

Als je niet akkoord gaat, plaatsen wij enkel functionele- en analytische cookies welke niet herleidbaar zijn.

Als je meer informatie wilt over cookies, bekijk dan ons cookiebeleid of klik op 'meer informatie'.