Milka Chocoladereep gebroken noten 100 g
0. 97
Omschrijving
Alpenmelkchocolade met hazelnootstukjes.
Ingrediënten
Suiker, cacaoboter, magere MELKPOEDER, cacaomassa, HAZELNOOTSTUKJES (9%), weipoeder (MELK), MELKVET, emulgator (SOJALECITHINE), HAZELNOOTPASTA, aroma, Cacao: ten minste 30% in de Alpenmelkchocolade.
Allergie informatie
Bevat Hazelnoten Bevat Melk(eiwit) Bevat Soja Kan sporen bevatten van Noten Kan sporen bevatten van Tarwe
Voedingswaarden
Voedingswaarde per per 100g
Energie Kilojoules (kJ) 2267
Energie Kilocalorieën (kcal) 543
Vetten (g), waarvan 32
verzadigde vetzuren (g) 17
Koolhydraten (g), waarvan 54
suikers (g) 53
Voedingsvezel (g) 2.5
Eiwitten (g) 7.1
Zout (g) 0.34
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot: zie hierboven. Droog en uit de warmte bewaren.
Meer informatie
Afzender en adres
Mondelez Nederland Postbus 409 4900 AK Oosterhout www.milka.com
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
DekaMarkt maakt gebruik van cookies
Om de website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.

Door op 'ik ga akkoord' te klikken, plaatsen wij de volgende cookies:

  • Functionele cookies: Deze zorgen ervoor dat de website beter functioneert.
  • Analytische cookies: Wij gebruiken analytische cookies om algemene statistieken vast te leggen zoals bezoekersaantallen. Dit is in geen geval herleidbaar tot een persoon.
  • Tracking cookies: Wij gebruiken tracking cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. Hiermee kunnen persoonsgegevens verwerkt worden.

Als je niet akkoord gaat, plaatsen wij enkel functionele- en analytische cookies welke niet herleidbaar zijn.

Als je meer informatie wilt over cookies, bekijk dan ons cookiebeleid of klik op 'meer informatie'.