Scharrelkip heel 1,4 kg
4. 99
per 1 KG
6. 99
Omschrijving
Hele kip, scharrel binnengehouden. Vers, Klasse A.
Ingrediënten
Ingrediënten: 100% Scharrel kippenvlees.
Allergie informatie
Bevat Kip
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100g
Energie Kilojoules (kJ) 793
Energie Kilocalorieën (kcal) 189
Vetten (g), waarvan 12.5
verzadigde vetzuren (g) 4.1
Koolhydraten (g), waarvan 0
suikers (g) 0
Eiwitten (g) 18.5
Zout (g) 0.15
Verplichte vermeldingen
Verpakt onder beschermende atmosfeer Let op: Geef schadelijke bacteriën geen kans. Zorg daarom dat deze bacteriën niet via de verpakking, uw handen of het keukengerei in uw eten terecht komen. Maak dit vlees door en door gaar om deze bacteriën uit te schakelen.
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max.4°C).
Bereidingswijze
Braadpan: Verhit olie en/of boter in een braadpan. Braad de kip rondom bruin en laat op matige temperatuur in circa 70 minuten gaar worden (circa 30 min. per 500 gram). Oven: Verhit olie en/of boter in een braadpan en braad de kip aan. Leg de kip in een ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven (180°C). Braad in circa 70 minuten gaar (circa 30 min. per 500 gram). Regelmatig bedruipen met braadvocht.
Meer informatie
Afzender en adres
Slagers Beste Antwoordnummer 309, 1940 VB, Beverwijk klantenservice@detailresult.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.