Quorn Stukjes dés

175 g
2. 34
f

Omschrijving

Vegetarische filet met hartige smaak, gemaakt van Mycoprotein

Ingrediënten

Mycoprotein (95%), gerehydrateerd SCHARRELEI-EIWIT, natuurlijke aroma's, verstevigingsmiddelen: calciumchloride, calciumacetaat

Voedingswaarden

 • Soort per 100g
 • Energie Kilojoules (kJ) 415
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 100
 • Vetten (g) , waarvan 2.6
  verzadigde vetzuren (g) 0.8
 • Koolhydraten (g) , waarvan 1.7
  suikers (g) 0.6
  Voedingsvezel (g) 7.1
 • Eiwitten (g) 13.8
 • Zout (g) 0.8

Bereidingswijze

Alle verpakking verwijderen - Bereidingswijze voor 1 pak. Kookplaat 9 min Quorn Stukjes zijn echt heel makkelijk omdat je ze op allerlei manieren kunt bereiden. Warm je saus op, voeg Quorn Stukjes toe, even roeren, deksel op de pan en 9 minuten laten sudderen. Regelmatig roeren. Alle toestellen verschillen in vermogen, dit zijn slechts richtlijnen. Controleer of het product gloeiend heet is voor het serveren.

Bewaaradvies

Te gebruiken tot: zie verpakking. Koel bewaren. In de koelkast bewaren en gebruiken voor de houdbaarheidsdatum die op de voorzijde op de verpakking staat. Na het openen van de verpakking binnen 24 uur gebruiken. Kan op de dag van aankoop worden ingevroren en maximaal 3 maanden worden bewaard. Niet opnieuw invriezen na het ontdooien.

Contactgegevens

Marlow Foods Ltd.
Station Road Stokesley TS9 7AB UK
www.quorn.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'