Ga naar de hoofdinhoud

1 de Beste Forel heel bbq

250 g
3. 49
f

Omschrijving

Regenboogforel met rozemarijn

Ingrediënten

Ingrediënten :99% Regenboogforel (VIS)*, 1,0% rozemarijn. *Oncorhynchus mykiss, gekweekt in Denemarken, Italië en Frankrijk, kweekmethode: doorstroomsystemen, kooien. Dit product komt uit een kwekerij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de ASC-standaard voor verantwoord gekweekte vis, schaal- en schelpdieren. www.asc-aqua.org, ASC-C-00004.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 536
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 128
  • Vetten (g) , waarvan 5.877
    verzadigde vetzuren (g) 0.898
    enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 1.039
    meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 3.272
    transvetzuren (g) 0.035
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0.386
    suikers (g) 0
    toegevoegde suikers (g) 0
    polyolen (g) 0
    zetmeel (g) 0
    Voedingsvezel (g) 0.148
  • Eiwitten (g) 18.287
  • Zout (g) 0.098
  • Natrium (mg) 0.039

Bereidingswijze

BEREIDINGSWIJZE: haal het product uit de verpakking. BBQ/GRILL/GOURMET: Dek de aluminiumschaal af met aluminiumfolie en plaats deze op de BBQ. Gaar de vis in 18-20 minuten. OVEN (180°C): dek de aluminiumschaal af met aluminiumfolie. Gaar de vis in 18-20 minuten in een voorverwarmde oven. KOEKENPAN: verhit boter en/of olie en bak de vis op matige temp. in 4-6 min. goudbruin en gaar. Halverwege keren.

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

Contactgegevens

Detailresult groep N.V.
Antw. nr. 309, 1940 VB Beverwijk
klantenservice@detailresult.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.