1 de Beste Kabeljauwfilet 1 st. 260 g
19. 23
per 1 KG
5. 00
Omschrijving
Kabeljauwfilet, ontdooid
Ingrediënten
Ingrediënten :Kabeljauw (VIS) (Gadus morhua, vangstgebied Noordoost Atlantische Oceaan FAO 27 (subvangstgebied: Noorse zee, Barentszzee, Spitsbergen en Bereneiland), vangstmethode haken en lijnen, trawler, zegens, ring- en kruisnetten). Vis afkomstig uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij, www.msc.org/nl, MSC-C-50386.
Allergie informatie
Bevat Vis Kan sporen bevatten van Gluten Kan sporen bevatten van Schaaldieren Kan sporen bevatten van Ei Kan sporen bevatten van Melk(eiwit) Kan sporen bevatten van Mosterd Kan sporen bevatten van Selderij Kan sporen bevatten van Soja Kan sporen bevatten van Zwaveldioxide en sulfieten Kan sporen bevatten van Weekdieren Kan sporen bevatten van Tarwe Kan sporen bevatten van Lactose Kan sporen bevatten van Koriander Kan sporen bevatten van Maïs Kan sporen bevatten van Peulvruchten Kan sporen bevatten van Wortel
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 305
Energie Kilocalorieën (kcal) 72
Vetten (g), waarvan 0.7
verzadigde vetzuren (g) 0.1
enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 0.1
meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 0.4
transvetzuren (g) 0
Koolhydraten (g), waarvan 0
suikers (g) 0
toegevoegde suikers (g) 0
polyolen (g) 0
zetmeel (g) 0
Voedingsvezel (g) 0
Eiwitten (g) 16.4
Zout (g) 0.17
Natrium (mg) 0.067
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Bereidingswijze
BEREIDINGSWIJZE: Haal de vis uit de verpakking. Dep de vis droog en breng op smaak met peper, zout en/of kruiden. De bereidingstijden zijn mede afhankelijk van de dikte van de vis. KOEKENPAN: verhit boter en/of (olijf)olie, bloem de vis aan beide zijden en bak de kabeljauwfilet op matige temperatuur in 6-8 minuten goudbruin en gaar. Halverwege keren. OVEN (180°C): leg de filet in een ingevette ovenschaal en voeg 50 ml water of witte wijn toe. Dek de schaal af met aluminium folie en stoof de vis in 15-20 minuten gaar. MAGNETRON (600W): leg de vis in een magnetron bestendige schaal met 1 tot 2 eetlepel(s) water. Dek de schaal af en gaar de vis in circa 3 minuten.
Meer informatie
Afzender en adres
Detailresult Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.