Ga naar de hoofdinhoud

Bio+ Zalmfilet

180 g
6. 49
f

Omschrijving

Biologische gekweekte zalmfilet met huid

Ingrediënten

Ingrediënten :Zalm (VIS)*. Salmo salar, gekweekt in Ierland/Noorwegen/Verenigd Koninkrijk, kweekmethode: kooien. * = van biologische oorsprong.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 924
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 222
  • Vetten (g) , waarvan 15.7
    verzadigde vetzuren (g) 3.3
    enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 7.8
    meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 3.4
    transvetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0
    suikers (g) 0
    toegevoegde suikers (g) 0
    polyolen (g) 0
    zetmeel (g) 0
    Voedingsvezel (g) 0
  • Eiwitten (g) 20.2
  • Zout (g) 0.375
  • Natrium (mg) 0.15

Bereidingswijze

BEREIDINGSWIJZE: haal de vis uit de verpakking. Dep de vis droog en breng op smaak met peper, zout en/of kruiden. De bereidingstijden zijn mede afhankelijk van de dikte van de vis. KOEKENPAN: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de zalmfilet op de huidzijde op hoge temperatuur ca. 4 minuten. Bak de andere zijde 2 minuten op matige temperatuur. BBQ/GRILL/GOURMET: bestrijk de zalmfilet met (olijf)olie en grill de zalmfilet op de huidzijde in 3-4 minuten. Grill de andere zijde 1-2 minuten. OVEN (180°C): leg de filet in een ingevette ovenschaal en voeg 50 ml water of witte wijn toe. Dek de schaal af met aluminium folie en stoof de vis in 15-20 minuten gaar.

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

Contactgegevens

Bio+
Antwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.