Ouwehand Haringpartjes in roomsaus

250 g
2. 35
f

Omschrijving

Haringpartjes in roomsaus

Ingrediënten

HARING (VIS) (50%) [suiker, zout, natuurazijn, voedingszuur: citroenzuur, aroma's (bevat MOSTERD), conserveermiddel: kaliumsorbaat], saus 50% [raapolie, water, ROOM (bevat MELKEIWIT, LACTOSE) 14,4% (verdikkingsmiddel: E 407), invertsuikerstroop, ui 7% (water, natuurazijn, zout, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: E223), augurk 6% (water, azijn, suiker, zout), appel 3% (water, natuurazijn, zout, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: E223), EIGEELPOEDER, MELKEIWIT, zout, ROOMYOGHURT (bevat MELKEIWIT, LACTOSE) (gemodificeerd zetmeel: E1422, verdikkingsmiddel: pectine), natuurazijn, MOSTERD (water, MOSTERDZAAD, natuurazijn, zout, kruiden, natuurlijke smaakstoffen), gedroogde glucosestroop, voedingszuur: melkzuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat]

Voedingswaarden

  • Soort per 100g
  • Energie Kilojoules (kJ) 1317
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 317
  • Vetten (g) , waarvan 27
    verzadigde vetzuren (g) 4.8
    Omega 3 vetzuren 2.4
  • Koolhydraten (g) , waarvan 8.8
    suikers (g) 7.9
    Voedingsvezel (g) 0.5
  • Eiwitten (g) 8.7
  • Zout (g) 1.5

Bereidingswijze

Na openen te consumeren zonder verdere bereiding.

Bewaaradvies

Na openen beperkt houdbaar. Gekoeld bewaard bij +2° tot +7°C, mits ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie deksel.

Contactgegevens

Ouwehand Visverwerking B.V.
Postbus 3033 2220 CA Katwijk
www.ouwehand.com

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'