Unox Ragout champignon

400 g
1. 69
f

Omschrijving

Ragout

Ingrediënten

Ingrediënten: Water, champignons 20%, TARWEBLOEM, raapzaadolie, gemodificeerd maïszetmeel, magere MELKPOEDER, BOTERVET, zout, gistextract, maltodextrine, stabilisator (E451, E452), fructose, knoflookpoeder, witte peper, BLADSELDERIJ, aroma, balsamicoazijn (druivenmost, wijnazijn).

Voedingswaarden

 • Soort 100 GRM
 • Energie Kilojoules (kJ) 310
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 75
 • Vetten (g) , waarvan 4
  verzadigde vetzuren (g) 1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 7
  suikers (g) 1.5
 • Eiwitten (g) 2.5
 • Zout (g) 0.98

Gebruiksadvies

Na opening van het blik is de ragout afgedekt nog 1 dag houdbaar in de koelkast. 1 portie = 100g

Bereidingswijze

ZO MAAK JE DE RAGOUT KLAARIN EEN PAN: Doe de ragout in een pan en verwarm het, al roerend, op een matig vuur. Niet doorkoken, dan blijft de smaak het best.IN DE MAGNETRON: Verwarm de ragout in een afgedekte magnetron-bestendige schaal ongeveer 5 minuten op 600 Watt. Halverwege een keertje doorroeren.Laat de ragout ca. 1 minuut in de magnetron staan alvorens deze te serveren. ZO MAAK JE DE RAGOUT KLAARIN EEN PAN: Doe de ragout in een pan en verwarm het, al roerend, op een matig vuur. Niet doorkoken, dan blijft de smaak het best.IN DE MAGNETRON: Verwarm de ragout in een afgedekte magnetron-bestendige schaal ongeveer 5 minuten op 600 Watt. Halverwege een keertje doorroeren.Laat de ragout ca. 1 minuut in de magnetron staan alvorens deze te serveren.

Contactgegevens

Unilever Nederland
Postbus 1603000 AD Rotterdam

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'