DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Dr. Oetker Basismix biscuittaart

330 g
2. 37
f

Omschrijving

Mix voor biscuittaart naturel

Ingrediënten

Ingrediënten biscuitmix:, Suiker, TARWEBLOEM, TARWEZETMEEL, rijsmiddelen (E450, E341, E500, E575), emulgatoren (E472a, E472b), glucosestroop, magere MELKPOEDER, verdikkingsmiddel (xanthaangom), aroma

Voedingswaarden

  • Soort Per 100g
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Zelf toevoegen: - 5 eieren - 50 ml water Voor 1 taart Benodigdheden - 1 pak Dr. Oetker Biscuittaart Naturel - 5 eieren - 50 ml water Keukengerei - Bakpapier - Springvorm (ø 24 cm) - Mixer met gardes - Beslagkom Bereidingstijd Bereiding: ±10 minuten Baktijd: 35 minuten Oventemperatuur Elektrische oven: 170°C Hetelucht oven: 170°C Gas oven: stand 3 Elektrische oven aanbevolen. Bekijk de bakfilm of meer informatie over dit product op www.oetker.nl/bisuit Voorbereiden (5 minuten) - Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. - Leg bakpapier op de springvormbodem, plaats de rand hierop en sluit de springvorm. Vet de randen in met boter of bakspray (bijv. Dr. Oetker) Beslag bereiden (5 minuten) - Doe de mix, de eieren en het water in een beslagkom en meng het geheel met een mixer op de laagste stand goed door elkaar. - Klop het geheel daarna op de hoogste stand (turbo) in minimaal 5 minuten tot een luchtig beslag. - Verdeel het beslag over de springvorm en strijk glad. Bakken (35 minuten) - Bak de taart in 30-40 minuten gaar en goudbruin. - Prik met een satéprikker in het midden van de taart. Is de prikker droog (er zit geen taartbeslag aan), dan is de taart gaar. - Laat de taart vervolgens op een rooster afkoelen en verwijder na 10 minuten de rand van de springvorm. - Leg de taart ondersteboven op een taartrooster en verwijder voorzichtig de bodem. - Laat de taart goed afkoelen. - De taart is nu gereed om door te snijden, te vullen en te decoreren.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot einde: zie bovenzijde. Koel en droog bewaren.

Contactgegevens

Dr. Oetker Nederland B.V.
Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.