Dr. Oetker Kwarktaart duo aardbei & vanille 360 g
8. 25
per 1 KG
2. 97
Omschrijving
Mix voor duo kwarktaart
Ingrediënten
Taartmix (2 x 75 gram): suiker, gelatine, glucosestroop, plantaardige oliën (palmpit, palm) emulgatoren (E 472a, E 471), natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel (xanthaangom), MELKEIWITTEN, TARWEZETMEEL, aardappelzetmeel, voedingszuur (citroenzuur)., Bodemmix (210 gram): TARWEBLOEM, suiker, plantaardige olie (palmolie, raapzaadolie), emulgator (zonnebloemlecithine), rijsmiddelen (E 500, E 503, E 450), zout.
Allergie informatie
Bevat Melk(eiwit) Bevat Tarwe Kan sporen bevatten van Ei
Voedingswaarden
Voedingswaarde per per 100g
Energie Kilojoules (kJ)
Energie Kilocalorieën (kcal)
Vetten (g), waarvan
verzadigde vetzuren (g)
Koolhydraten (g), waarvan
suikers (g)
Eiwitten (g)
Zout (g)
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot einde: zie bovenzijde. Koel en droog bewaren.
Bereidingswijze
Zelf toevoegen: • 500 g volle naturel kwark • 450 g volle of halfvolle aardbeienkwark • 60 g boter/margarine • 2x 175 ml water voor 12 taartpunten Benodigdheden: Springvorm Ø 24 cm Mixer met garden Dr. Oetker Duo Kwarktaart is een verrassend frisse taart en eenvoudig te bereiden. Door de twee verschillende taartlagen op een kruimelbodem is deze taart niet alleen heel erg lekker, maar ziet hij er ook nog eens heel feestelijk uit! Taartbodem bereiden (5 minuten) • Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. • Plaats de rand hierop en sluit de springvorm. • Smelt 60 g boter in een pannetje. • Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. • Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Taart bereiden (10 minuten) • Doe 175 ml water en 500 g volle naturel kwark in een kom en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand tot een glad mengsel. • Voeg een zakje taartmix toe en klop het mengsel met de mixer op de hoogste stand ten minste 2 minuten tot een luchtige massa. • Verdeel het taartmengsel over de bodem en zet de taart 10 minuten in de koelkast. • Doe de andere 175 ml water en 450 g aardbeienkwark in dezelfde kom (hoeft niet schoongemaakt te worden) en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand tot een glad mengsel. • Voeg het tweede zakje taartmix toe en klop het mengsel met de mixer op de hoogste stand ten minste 2 minuten tot een luchtige massa. • Verdeel het taartmengsel over de taart. • Laat de taart ten minste 2½ uur opstijven in de koelkast. • Snijd na het opstijven van de taart met behulp van een mes de taart los van de rand van de springvorm. Tips: • Je kunt variëren met je eigen favoriete volle of halfvolle kwarksoorten. • Versier de taart eventueel met toefjes slagroom en aardbeien.
Meer informatie
Afzender en adres
Dr. Oetker Nederland B.V. Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort www.oetker.nl 0800-0220770
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
DekaMarkt maakt gebruik van cookies
Om de website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.

Door op 'ik ga akkoord' te klikken, plaatsen wij de volgende cookies:

  • Functionele cookies: Deze zorgen ervoor dat de website beter functioneert.
  • Analytische cookies: Wij gebruiken analytische cookies om algemene statistieken vast te leggen zoals bezoekersaantallen. Dit is in geen geval herleidbaar tot een persoon.
  • Tracking cookies: Wij gebruiken tracking cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. Hiermee kunnen persoonsgegevens verwerkt worden.

Als je niet akkoord gaat, plaatsen wij enkel functionele- en analytische cookies welke niet herleidbaar zijn.

Als je meer informatie wilt over cookies, bekijk dan ons cookiebeleid of klik op 'meer informatie'.