Dr. Oetker Monchoutaart

370 g
2. 65
f

Omschrijving

Mix voor Mon Chou taart

Ingrediënten

Ingrediënten: Taartmix (140 gram): suiker, dextrose, gelatine, magere MELKPOEDER, glucosestroop, plantaardige olie (palmpit, palm), emulgatoren (E472a, E471), voedingszuur (citroenzuur), MELKEIWITTEN (bevat LACTOSE), aroma's. , Bodemmix (230 gram): TARWEBLOEM, suiker, plantaardige olie (palm, raapzaad), rijsmiddelen (E500, E503, E450), zout, emulgator (zonnebloemlecithine). Taartmix: Kan sporen van tarwe (gluten) bevatten. Bodemmix: Kan sporen van ei bevatten.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Benodigdheden: Springvorm Ø 24 cm Mixer met garden Zelf toevoegen: • 200 g MonChou in wikkel (pakje) • 250 ml slagroom • 60 g boter/margarine • 100 ml water Voor 12 taartpunten. Taartbodem bereiden (5 minuten) • Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm. • Smelt 60 gram boter in een pannetje. • Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. • Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Taart bereiden (5 minuten) • Klop in een kom de MonChou (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met garden op de hoogste stand in 1 minuut glad. • Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa. • Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het taartmengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa. • Verdeel het taartmengsel over de bodem en laat de taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast. Versieren (5 minuten) • Versier de MonChou taart vlak voor het serveren met bijvoorbeeld kersenvlaaivulling of verse vruchten naar keuze. Tip: • Snijd na het opstijven van de taart met behulp van een mes de taart los van de rand. Hierna kan de springvorm eenvoudig verwijderd worden. • Voor een luchtige MonChou taart, klop de taartvulling 2 minuten op de middelste stand tot een luchtige massa.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Contactgegevens

Dr. Oetker
Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'