DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Dr. Oetker Pannenkoekenmix american origineel

300 g
1. 69
f

Omschrijving

Mix voor American Pancakes origineel.

Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEBLOEM, magere MELKPOEDER, rijsmiddelen (E575, E 501). emulgatoren (E 475, E 471), rijstzetmeel, HAVERMEEL, zout, verdikkingsmiddel (xanthaangom). Kan sporen bevatten van EI.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Zelf toevoegen: 300 ml Melk, 2 eieren. Benodigheden * 1 pak Dr. Oetker American Pancakes Origineel. * 300 ml melk. * 2 eieren (M). * zonnebloemolie. Keukengerei * |Mixer met garden. * Saus- of ijslepel. * Koekenpan. Bereidingstijd circa 20 minuten. q Doe de mix in een beslagkom en voeg 300 ml melk en 2 eieren toe. 2 Mix het geheel met een mixer met garden op de laagste stand door elkaar. 3 Klop het beslag daarna 2 minuten op de hoogste stand tot een stevig, luchtig beslag. 4 Verhit een scheutje olie in de koekenpan. 5 Schep met de saus- of ijslepel het beslag in de koekenpan en vorm het met de achterkant van de lepel tot een ronde pancake van ca. 10cm. doorsnee. 6 Bak de pancake op een matig vuur aan beide zijden goudbruin ( 1 minuut per zijde).

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. (na openen afgesloten bewaren). Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde verpakking. Na afkoelen kun je de pancakes maximaal 2 dagen afgedekt bewaren in de koelkast. Ingevroren zijn de pancakes maximaal 3 weken te bewaren.

Contactgegevens

Dr. Oetker Nederland b.v.
Antwoordnummer 7204, 3800 TE Amersfoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.