Dr. Oetker Verwen brookies

430 g
2. 56
f

Omschrijving

Mix voor Brookies

Ingrediënten

Browniemix: suiker, TARWEBLOEM, magere cacaopoeder, zout, rijsmiddelen (E450, E500)., Chocolate chip cookiemix: TARWEBLOEM, suiker, 18% chocolade (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator (E322)), rijsmiddel (E500), zout.

Voedingswaarden

  • Soort Per 100g
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Benodigdheden: - Beslagkom - Mixer met gardes - Steelpannetje Wil je zien hoe eenvoudig het is om Brookies te bereiden? Kijk voor de bakfilm, variatierecepten en meer informatie op www.oetker.nl/brookies Zelf toevoegen: - 100 g boter/margarine - 2 eieren voor 8 brookies Richtlijn baktemperatuur: Elektrische oven 180°C Heteluchtoven 170°C Gasoven stand 4 De temperatuur van de oven kan afwijken. Gebruik eventueel het instructieboekje van de oven en ervaring. Combinatie magnetron: Gebruik alleen de heteluchtfunctie! Elektrisch bakken aanbevolen. Bereidingswijze Voorbereiden (5 minuten) - Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.(de temperatuur vind je op de zijkant van de verpakking) - Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden. Beslag bereiden (10 minuten) - Smelt in een steelpannetje 75 gram boter en giet over in een beslagkom. - Voeg 1 ei en de browniemix toe en mix het met de mixer op de hoogste stand in een minuut tot een glad mengsel. - Schep het browniebeslag in de bakvorm en verdeel het over de bodem. - Klop de resterende 25 gram boter met de mixer in een (schone) beslagkom zacht en romig. - Voeg hieraan de chocolate chip cookiemix en 1 ei toe. Meng alles met de mixer met gardes op de middelste stand door elkaar tot er een grof, samenhangend kruimeldeeg ontstaat. - Verdeel het kruimeldeeg gelijkmatig over het browniebeslag in de bakvorm. Bakken (30-35 minuten) - Plaats de bakvorm op het rooster iets onder het midden van de voorverwarmde oven. Bak in 30-35 minuten goudbruin. Tip: maak ook eens Brookie Cups! Bereid het browniebeslag en kruimeldeeg volgens bovenstaande bereidingswijze. Kneed het kruimeldeeg vervolgens met de handen tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg in acht stukken en druk deze in de ingevette muffinvorm zodat er een bakje ontstaat. Schep vervolgens het browniebeslag in de acht bakjes en bak ze ca. 25 minuten in de oven gaar en goudbruin.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot einde: zie bovenzijde. Koel en droog bewaren.

Contactgegevens

Dr. Oetker Nederland b.v. Consumentenservice
Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'