DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Koopmans Cake mix appel/kaneel

400 g
1. 77
f

Omschrijving

Mix voor Appelkaneelcake met Kaneelsuiker

Ingrediënten

Cakemix (365g): TARWEBLOEM, suiker, TARWEZETMEEL, maïsmeel, tapiocazetmeel, rijsmiddelen (E450, E500), rijstzetmeel, emulgatoren (E471, E475), zout, verdikkingsmiddel (xanthaangom), aroma's., Kaneelsuiker (35g): suiker, kaneel, glucosestroop, gebrande suiker, palmvet.

Voedingswaarden

  • Soort Per 100g
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Zelf toevoegen - 175 g boter - 4 eieren -1 appel Voor circa 25 plakken Bereiding ± 15 min Baktijd ± 70 min Benodigdheden - 1 pak Koopmans Appelkaneelcake - 175 g roomboter of margarine - 4 eieren (M) - 1 grote of 1½ kleine appel (bijv. Elstar of Jonagold) (alles op kamertemperatuur) Oventemperatuur Elektrische oven: 160°C Hetelucht oven: 150°C Gas oven: Stand 2-3 Meest geschikte ovenstand: elektrische oven Keukengerei - Cakevorm van 30 cm - Mixer met gardes Bekijk de bakfilm en vind meer informatie over dit product op koopmans.com/appelkaneelcake Voorbereiden 1. Vet de cakevorm in met boter en bestuif de binnenkant met bloem of gebruik bakspray (bijv. Dr. Oetker). 2. Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. 3. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in kleine blokjes (0,5-1 cm). Bereid het beslag 4. Klop de 175 g boter met de mixer in een beslagkom zacht en romig. 5. Voeg de cakemix en de 4 eieren in één keer toe. 6. Klop het geheel met de mixer op de laagste stand in circa 1 minuut tot een glad beslag. 7. Klop het beslag daarna met de mixer op de hoogste stand in 2-3 minuten tot een luchtig beslag. 8. Voeg de appelstukjes en de kaneelsuiker aan het beslag toe en meng deze met een spatel door het beslag. Bakken 9. Doe het beslag in de cakevorm en zet de cake direct in de oven. 10. Bak de cake in 60-75 minuten gaar en goudbruin. 11. Na 3-4 minuten kun je de bakvorm verwijderen en de cake verder laten afkoelen. Veel bakplezier!

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde verpakking. Koel en droog bewaren. Bewaartip Bewaar de cake, in een goed afgesloten trommel of plastic zak, voor maximaal 3 dagen in de koelkast. Ingevroren is de cake maximaal 3 weken te bewaren (indien goed verpakt in plastic).

Contactgegevens

Koopmans Consumentenservice
Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.