DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Koopmans Pannenkoek meergranen

400 g
1. 73
f

Omschrijving

Mix voor Pannenkoeken Meergranen

Ingrediënten

78% TARWEMEEL, 5,0% ROGGEMEEL, 4,0% volkoren HAVERMEEL, 4,0% volkoren GERSTMEEL, 4,0% maïsmeel, 3,0% volkoren boekweitmeel, rijsmiddelen (E341, E501), kaliumchloride (zoutvervanger), zout

Voedingswaarden

  • Soort Per 100g
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Voor 11 tot 13 pannenkoeken Benodigdheden - 1 pak Koopmans Pannenkoeken Meergranen - 900 ml melk - 2 eieren - Boter of olie Keukengerei - Mixer of garde Bereidingstijd ± 30 minuten Bekijk de bakfilm en vind meer informatie over dit product op koopmans.com/pannenkoeken Bereid het beslag 1. Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe (450 ml). 2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag. 3. Voeg al roerend de rest van de melk en de 2 eieren toe. Bakken 4. Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. 5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin. Veel bakplezier!

Bewaaradvies

Na afkoelen kun je de pannenkoeken maximaal 2 dagen afgedekt bewaren in de koelkast. Ingevroren zijn de pannenkoeken maximaal 3 weken houdbaar. Koel en droog bewaren Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde verpakking Na openen in afgesloten bus (of pot) bewaren voor max. 6 weken.

Contactgegevens

Koopmans B.V.
Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.