Van Gilse Basterd suiker licht 600 g
1. 75
per 1 KG
1. 05
Omschrijving
Lichte Basterdsuiker
Ingrediënten
Ingredienten: kristalsuiker, invertsuikerstroop, karamel.
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 1683
Energie Kilocalorieën (kcal) 396
Vetten (g), waarvan 0
verzadigde vetzuren (g) 0
Koolhydraten (g), waarvan 99
suikers (g) 99
Eiwitten (g) 0
Zout (g) 0
Bewaaradvies
Van Gilse Basterdsuiker is onbeperkt houdbaar. Bewaaradvies: Basterdsuiker is een natuurproduct en is erg gevoelig voor wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid. U kunt Basterdsuiker het beste bewaren in de met de sticker afgesloten, originele verpakking en als extra bescherming deze verpakking in een goed sluitende plastic bus doen.
Serveersuggestie
LEKKER MET VAN GILSE! Met Van Gilse Basterdsuiker maak je de lekkerste uitgebreide gerechten, maar ook de meest eenvoudige lekkernijen zoals taarten, cakes en biscuits! HMMM... OOK LEKKER ! Basterdsuiker smaakt ook heerlijk op pannenkoeken, brood, beschuit en wentelteefjes. Of doe de Basterdsuiker door je yoghurt of pap. Voor informatie over suiker, ons assortiment en lekkere recepten kijk op VANGILSE.NL en FACEBOOK.COM/VanGilse.nl
Meer informatie
Afzender en adres
Suiker Unie Postbus 100 4750 AC Oud Gastel 0800-5222225 consumentenservice@suikerunie.com www.vangilse.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.