Van Gilse Geleisuiker 1 kg
1. 65
Omschrijving
Geleisuiker
Ingrediënten
Ingrediënten: Suiker, voedingszuur (citroenzuur), geleermiddel (appelpectine), plantaardige olie (palm, kokos).
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 1696
Energie Kilocalorieën (kcal) 399
Vetten (g), waarvan 0.2
verzadigde vetzuren (g) 0.2
Koolhydraten (g), waarvan 99
suikers (g) 99
Eiwitten (g) 0
Zout (g) 0.02
Bewaaradvies
Droog bewaren. Van Gilse Geleisuiker is onbeperkt houdbaar, maar de geleerkracht kan na verloop van tijd minder worden. U kunt de jam, gelei en confiture ongeopend een jaar bewaren. Na opening is de jam gekoeld beperkt houdbaar.
Serveersuggestie
Zo maakt u de lekkerste jam: Meng 1 kg schoongemaakt, vers, rijp en gepureerd fruit met 1 kg Van Gilse Geleisuiker. Gebruik bij pectine-arm fruit (zoals aardbeiene, druiven, frambozen) 900 fruit in plaats van 1 kg en voeg het sap van een halve citroen toe. Brengt het mengsel in een grote, hoge pan al roerend aan de kook. Laat het mengsel 4 minuten goed doorkoken. Vul de glazen potten tot de bovenrand met de hete (nog dunne) jam. Sluit de potten goed af en zet ze 5 minuten ondersteboven. Bewaar de jam op een koele, donkere plaats.
Meer informatie
Afzender en adres
Suiker Unie Postbus 100 4750 AC Oud Gastel consumentenservice@suikerunie.com 0800-5222225 www.vangilse.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.