Inproba Pinda satésaus pinda

68 g
0. 49
f

Omschrijving

Mix voor Indonesische pindasaus

Ingrediënten

Ingrediënten: PINDA'S 40%, TARWEBLOEM, weipoeder (MELK), suiker, uienpoeder, specerijen (knoflook, paprikapoeder, citroengras, gemberwortel, laos, chilipoeder, komijnzaad), gistextract, tomatenpoeder, sojasauspoeder (zout, SOJABONEN, TARWE, maltodextrine), maltodextrine, natuurlijk aroma, zonnebloemolie.

Voedingswaarden

  • Soort 100 MLT
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Gebruiksadvies

Koel en donker bewaren.

Bereidingswijze

Voeg 150 ml kokend water toe aan de sausmix en roer het geheel tot een gladde saus, kook de saus nog 1 minuut door. Recept voor Indonesische saté: • 500 g kipfilet of varkensvlees in blokjes gesneden • Satéstokjes • 1 zakje Inproba Satémarinade Mix • 1 zakje Inproba Pinda Satésaus Bereidingswijze: • Laat de satéstokjes voor gebruik een half uur in water weken, zodat deze tijdens het roosteren niet verbranden. • Bereid de Saté Marinade zoals aangegeven op de verpakking en laat het vlees gedurende 15 minuten marineren. • Rijg het gemarineerde vlees aan de satéstokjes. • Rooster de vleesspiesjes op de barbecue, op de grillplaat of met wat olie in een koekenpan. • Bereid de Pinda Satésaus zoals aangegeven op de verpakking en schep de warme satésaus over de vleesspiesjes en serveer hierbij rijst, gebakken uitjes, kroepoek en atjar tjampoer.

Contactgegevens

Inproba B.V.
Postbus 38 3740 AA Baarn

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'