DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Knorr Broccoli ovenschotel

70 g
1. 39
f

Omschrijving

Maaltijdmix

Ingrediënten

Ingrediënten: Palmvet, suiker, aardappel¹ 15%, witte roux (TARWEBLOEM, palmvet), gejodeerd zout, zetmeel (aardappel, erwt), LACTOSE, uipoeder¹ 3,5%, mineraalzout (kalium), maltodextrine, MELKEIWITTEN, gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, maïsolie, aroma (bevat MELK), specerijen (peper, nootmuskaat, kurkuma, peterseliewortel¹), marjolein, witte wijnextract 0,3%, gistextract.Kan andere glutenbevattende granen, ei, mosterd, selderij, soja bevatten.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Boodschappenlijstje: 1 stronk broccoli, 250 g champignons, 1 ui, 100 g doperwten (diepvries), 125 g hamblokjes, 600 g aardappelschijfjes, 250 ml kookroom light en 50 g geraspte kaas. Voorbereiding: verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C (conventionele oven 200 °C) en vet een ovenschaal in (inhoud ca. 2,3 liter). Snipper de ui. Snij de broccoli in kleine roosjes en de champignons in vieren. Kook de broccoliroosjes ca. 3 min. voor. Bereidingswijze: 1. Verhit 2 el olie in een grote wok of hapjespan en bak hierin de hamblokjes kort aan. Voeg de champignons, ui en aardappelschijfjes toe en bak deze ca. 5 min. mee. 2. Meng ondertussenvoor de saus de kookroom met de inhoud van dit zakje met een garde in een kom. Voeg de saus vervolgens toe aan het aardappelmengsel en roer het geheel goed door elkaar. Breng het aan de kook en laat het 1 min. zachtjes doorkoken. Voeg nu de broccoliroosjes en doperwten toe en meng het geheel goed door elkaar. 3. Breng het mengsel vervolgens over in de ingevette ovenschaal en verdeel de geraspte kaas over het gerecht. Zet de ovenschaal in het midden van de voorverwarmde oven en bak de schotel ca. 25 min. totdat de kaas goudbruin en krokant is. Haal het gerecht uit de oven en laat het nog ca. 5 min. afkoelen voor het serveren.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot einde:

Contactgegevens

Unilever Nederland, Knorr
Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.