DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Knorr Maaltijdmix indiase curry

36 g
Momenteel niet beschikbaar

Omschrijving

Mix voor Indiase curry

Ingrediënten

Ingrediënten: Aardappelzetmeel, tomatenpoeder¹ 17%, suiker, gejodeerd zout, palmvet, aroma, wortel¹ 3,1%, lente-ui¹ 3,1%, rode paprika¹ 2,5%, uipoeder¹ 2,4%, paprikapoeder, knoflookpoeder¹ 2%, gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, korianderzaad, komijn, gember, glucosestroop, cayennepeper, kruiden¹ 1% (koriander, laurier), rode bietenpoeder (maltodextrine, rode bietensappoeder, zout), magere YOGHURTPOEDER, kardemom, MELKEIWITTEN, kaneel, rookaroma, kruidnagel, citroensappoeder (maltodextrine, citroensap). Kan ei, glutenbevattende granen, mosterd, selderij, soja bevatten. ¹ op duurzame wijze geteeld.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Zelf toevoegen: 225 g kipfilet, 250 g sperziebonen, 1 ui, 2 tomaten, 225 g rijst, 100 ml magere yogurt, Olie. Voorbereiding: Zie voorzijde voor de zelf toe te voegen ingrediënten. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij ondertussen de ui in halve ringen en de tomaten in kleine blokjes. Snij als laatste de kipfilet in blokjes. Bereidingswijze: 1. Verhit 1 el olie in een wok of hapjespan en bak hierin de kipblokjes goudbruin en gaar. Roerbak dan de ui 2 min. mee. 2. Voeg de tomatenblokjes, de voorgekookte sperziebonen, de inhoud van dit zakje en 150 ml water toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het ca. 5 min. zachtjes doorkoken. 3. Voeg als laatste de yoghurt toe en meng het geheel goed door elkaar, het hoeft nu niet meer te koken. Serveer de curry met de rijst.

Contactgegevens

Unilever Nederland, Knorr
Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.