Silvo Mix karbonade tuinkruiden

22 g
1. 19
f

Omschrijving

Mix voor Karbonade Tuinkruiden

Ingrediënten

Ingrediënten: Zout 36%, specerijen 30.4% (paprika, gedroogde ui, knoflookpoeder, MOSTERDmeel, korianderzaad, witte peper, SELDERIJzaad, chilipeper, kurkuma, gember), paneermeel (bevat TARWE), smaakversterker: mononatriumglutamaat, rode paprika's, kruiden 3.2% (peterselie, bieslook, oregano, tijm), Totale gehalte aan kruiden en specerijen: 33.6%

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 957
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 229
  • Vetten (g) , waarvan 4.2
    verzadigde vetzuren (g) 0.6
  • Koolhydraten (g) , waarvan 27.8
    suikers (g) 5.7
  • Eiwitten (g) 11.7
  • Zout (g) 38.58

Bereidingswijze

• 1 kg karbonades gelijkmatig met de mix inwrijven. • Boter of bakproduct verwarmen in een pan en de karbonades bakken tot ze bruin en gaar zijn. • Geen zout of peper toevoegen. Tip • Lekker met worteltjes en aardappelpuree met een snufje Silvo nootmuskaat.

Bewaaradvies

Koel, droog en donker bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie verpakking.

Contactgegevens

Silvo consumentenservice
Postbus 64 3350 AB Papendrecht

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'